Unieke kans voor de sport in Schagen

Voetbalverenigingen SRC en Schagen hebben besloten samen te gaan. Een uitdagend traject zal volgen want een succesvolle fusie (en dat weet je pas na 5 jaar) is geen sinecure. Vooral een mooie ontwikkeling van het aantal leden zal voor ons daarbij een belangrijke graadmeter zijn. Wij hopen uiteraard dat Schagen United een succes zal worden waarbij 1+1=3 zal zijn.

 

Op voorhand zijn wij blij met deze fusie omdat hieruit een enorme mooie kans voortkomt. Door de discussie over de locatie voor de nieuwe voetbalclub kunnen we meteen ook alle andere sporten een impuls geven. Wij geloven namelijk in samenwerking en elkaar versterken en dat kan nu door alle (of vele) sporten op 1 locatie te huisvesten. Hoe mooi is het om op zaterdagmorgen even bij je zoon of dochter bij de jeugdvoetbal te gaan kijken en gelijk ook de handballertjes bezig te zien. Tussendoor ga je ook nog even kijken bij de dochter van je buren die hockeyt en krijgen de allerjongste op een naastgelegen veld een rugbyclinic. Op de atletiekbaan van TAS is het zoals gewoonlijk een drukte van jewelste. Een prachtig plaatje toch?

 

JESS is de lokale partij die het belang van sport en verenigingsleven als speerpunt in haar partijprogramma heeft staan. Het belang voor de leefbaarheid, saamhorigheid, gezondheid, etc. moge duidelijk zijn. Wij zullen er dus ook alles aan doen om een positieve bijdrage te leveren aan deze (lastige) discussie om te komen tot een fantastisch eindresultaat.

Schagen-United Schagen-United