Voorstelrondje: Peter-Jaap Don

Dinsdag 11 februari ben ik beëdigd als steunfractielid van JESS. Diverse JESS-leden kennen mij al wat langer omdat ik regelmatig bij de verschillende vergaderingen aanschoof. Na deze “snuffelstage” was ik overtuigd dat ik mij graag voor de partij en voor de lokale belangen wil inzetten. Vandaar deze korte introductie voor diegenen die mij nog niet kennen.

Peter Jaap Don (59), getrouwd met Tineke Ackerman en vader van Martijn (26), Marleen (24) en de nog thuiswonende Menno (20 jaar). Ik woon in Tuitjenhorn en werk als programma-adviseur bij Recreatie Noord-Holland voor de recreatieschappen Geestmerambacht en Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Hobby’s: sport (vooral wielrennen), lezen en muziek.

Ik heb (financiële) functies gehad bij het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Commissariaat voor de Media, Actie Zorg en ’s Heeren Loo. De laatste jaren was ik controller bij de BUCH, gemeente Uitgeest. Ik kan wel zeggen dat ik voldoende ervaring en contacten in de politiek-bestuurlijke omgeving heb opgedaan. En die kan ik goed gebruiken.

Tot binnenkort,

Peter Jaap Don

Zoom-Peter-Jaap Zoom-Peter-Jaap