Harry, Ronald & Jack beëdigd als steunfractie

Afgelopen dinsdag zijn Harry de Ruiter, Ronald Helvrich & Jack Kruijer beëdigd als steunfractieleden. Alle drie de heren zijn oud bekenden. Harry zat tot aan de verkiezingen in de raad, Ronald & Jack waren beide al commissieleden tot aan de verkiezingen. Op de foto ziet u alle fractieondersteuners die de belofte afleggen. Het is meer een zoekplaatje dan een knappe foto. Jack is de man in het midden de camera inkijkt. Ronald is het slechts te zien, hij staat voor Jack. Harry is de man helemaal links, staand op de achterste rij, dichtbij de camera.

Er is in Schagen gekozen voor een nieuw systeem van vergaderen. Waar we eerst nog 6 steunfractieleden hadden, mogen we er nu nog 3 hebben. De fractie hoopt van harte dat er tijdens de vergaderingen nog veel meer mensen komen dan enkel de fractie en de steunfractie. De inbreng van andere actieve leden krijgt ruim baan tijdens de fractievergaderingen.

Tijdens de oordeelsvormende vergaderingen zal Harry Hans ondersteunen bij bestuurlijke onderwerpen als economie, openbare orde en financiën. Ronald zal Simco ondersteunen bij ruimtelijke onderwerpen als bestemmingsplannen en milieubeleid. Jack zal Lars ondersteunen bij sociale onderwerpen en dorpsraden.

IMG_5222-e1525004045150 IMG_5222-e1525004045150