Direct volle bak in september

JESS heeft er zin in

De bouwvak zit er weer op, de scholen zijn weer begonnen en binnen onze gemeente zien we (een lichte) daling van Duitse kentekens. Vanaf de 4e week van augustus bereiden we ons als partij weer voor op de 2e helft van het jaar. De 1e week van september ontmoeten we weer andere partijen.

De eerste week bestond maandag uit een beeldvormende vergadering over de nieuwe omgevingswet  en het Boskerpark. Dinsdag stond er een Oordeelsvormende vergadering (standaard advies vergadering voor de raad) op het programma waarna woensdag en donderdag er een hoorzitting over Pallas op het programma staat. Niet enkel de gemeente heeft de week volgepland, ook diverse dorpsraden beginnen weer te draaien. Maandag Warmenhuizen, woensdag Oudesluis.  Wij zullen ons zo verdelen dat we overal aanwezig zijn. Daarmee hebben we direct de contradictie te pakken waar vooral de twee nieuwe fractieleden Simco & Lars nog flink aan moeten wennen. Aan de ene kant is (bijna) elke doordeweekse avond gevuld met politiek werk en moeten ons goed verdelen om overal te komen. Aan de andere kant stoeien we met het gegeven dat we zichtbaar zijn in de gemeente en realiseren we ons hoe ver de politiek afstaat van de belevingswereld van de meeste inwoners.

We gaan er weer vol tegenaan om het debat inhoudelijk goed te kunnen voeren en ons tegelijkertijd veelvuldig te laten zien binnen de gemeente. Eens een ergernis bespreken of gewoon een kop koffie drinken met iemand van JESS? Schroom niet, heel graag! Klik hier om in contact te komen met ons.

Foto: www.SchagenFM.nl

Raadzaal-Schagen Raadzaal-Schagen