Lars Dignum unaniem lijsttrekker. Kandidatenlijst bekend!

Jess Lokaal nieuws van 19-11-2021

Tijdens de online gehouden Algemene Ledenvergadering van JessLokaal is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 vastgesteld. Lars Dignum uit Warmenhuizen is, zoals verwacht, unaniem gekozen als lijsttrekker. Verder is door de kandidatencommissie gekozen voor een mix van ervaring en jong aanstormend talent. 

Op de tweede plek staat Simco Kruijer uit Schagen, vorige keer kwam hij met voorkeursstemmen de raad in. Plek drie is voor Jack Kruijer uit Schagerbrug met in middels al bijna 10 jaar ervaring. 


Plek 4 is ingeruimd voor het jonge talent Marijn Streefkerk (21 jaar) uit Schagen. De afgelopen 2 jaar heeft hij zich zeer positief laten zien in de fractie. Op nummer 5 staat nieuwkomer Ron Zut uit Tuitjenhorn en nr. 6 wordt ingevuld door Maaike Tesselaar uit Schagen. Tesselaar draait al enkele jaren mee op de achtergrond en ziet het zitten stappen te maken richting de politieke arena.

Voorts staan ook ervaren leden Hans Kröger en Carla Rampen op de lijst en nieuwkomer Wietse de Vries uit Tuitjenhorn.

Vertrekkend lijsttrekker en fractievoorzitter Hans Kröger is bijzonder verguld met de kandidatenlijst en zijn opvolging. “Ik geef JessLokaal met een gerust hart over aan deze jonge talentvolle groep, waarbij ze uiteraard nog steeds een beroep kunnen doen op mijn kennis en ervaring. Ik ben ervan overtuigd, dat zij de verkiezingen tot een succes maken”. Ook voorzitter van Peter Jaap Don is blij met de lijst. Hij is vooral blij met de mix van ervaring en jong talent.   

Ook het verkiezingsprogramma werd voorgelegd aan de leden. Het programma met als titel “Een nuchtere kijk op onze toekomst” is eveneens door de ledenvergadering vastgesteld. 

Schermafbeelding 2021-11-25 om 20.21.37 Schermafbeelding 2021-11-25 om 20.21.37
WhatsApp Image 2021-11-17 at 11.33.42 PM WhatsApp Image 2021-11-17 at 11.33.42 PM