JessLokaal ontwikkelt door

Jess Lokaal nieuws van 10-12-2022

Vrijdag 18 november hebben bestuur, fractie en steunfractie gezamenlijk gesproken over de ontwikkeling van de partij. Dat JessLokaal geen eendagsvlieg is wisten we natuurlijk al. We zijn inmiddels de 2e partij in onze gemeente met 6 zetels (van de 29), we zitten stevig in de coalitie en we hebben een wethouder in het college van B&W. Maar JessLokaal wil doorgroeien en sterker worden. Daarom hebben we gezamenlijk gesproken over ons programma, onze koers en over onze aanpak. Het leverde weer mooie uitkomsten op. We blijven ons o.a. richten op de dorpsraden en wijkverenigingen en willen verder werken aan het verbeteren van de participatie. Ook gaan we actief aan de slag met “bestuurlijke vernieuwing” zoals dat heet. Hoe brengen we de politiek dichter bij de mensen? Belangrijk is dat we actief blijven communiceren over wat er speelt in onze gemeente en hoe wij daarin staan. We blijven nieuwe mensen aanspreken om zich bij ons aan te sluiten, in welke rol en hoe actief dan ook? We gaan weer meer vergaderen op locatie. We willen zo dicht mogelijk bij de inwoners staan. 

Al met al een vruchtbare bijeenkomst die ons weer sterker maakt. Na afloop met z’n allen een hapje eten bij De Keuken in Schagerbrug, want gezelligheid hoort er ook bij. 

Wil jij ook meedoen met onze actieve club? Neem gerust eens contact op met één van ons of kom een keer langs op ons openbaar fractieberaad.

Of kijk op onze website www.jesslokaal.nl, volg ons op Facebook

Schermafbeelding 2022-12-10 om 15.13.29 Schermafbeelding 2022-12-10 om 15.13.29