Thildy van Diepen nieuwste aanwinst fractie

Jess Lokaal nieuws van 21-12-2022

In de laatste raadsvergadering van 2022 is Thildy geïnstalleerd tot steunfractielid voor JessLokaal. De fractie komt daarmee op 6 raadsleden en 2 steunfractieleden en is daarmee compleet. Na de verkiezingen heeft de fractie uitgesproken de steunfractieplekken graag open te stellen voor geïnteresseerde leden die zich graag willen ontwikkelen en ambities hebben binnen de politiek. 

Deze 38-jarige moeder uit ’T Zand is geworteld in de Zijpe. Opgegroeid in Schagerbrug en voor de liefde enkele kilometers naar het noorden getrokken. In de Zijper polder is zij recreatief ondernemer samen met haar man van Zeezand Recreatie. Thildy heeft aangegeven zich graag bezig te willen houden met Bouw en Economie binnen de politiek.

Het lastigste moment heeft ze gehad. Dat was namelijk de installatie. ”Discussie voeren lukt mij makkelijk, maar als het om mezelf gaat voel ik ongemak” waren de woorden waarmee ze terugkeek op haar installatie. Dat lijkt ons een goede combinatie van eigenschappen voor een steunfractielid. 

WhatsApp Image 2022-12-20 at 8.21.30 PM WhatsApp Image 2022-12-20 at 8.21.30 PM