14 maart in gesprek met Waarland

Sportcafé, Sportpodium Waarland 19:30 - 20:30

Weten wat er speelt en wat de mensen in onze gemeente bezighoudt, dat is voor de raadsleden van JessLokaal van belang. Vandaar dat wij onze openbare fractieberaden in de dorpen zelf gaan houden. Liefst in een dorpshuis, buurthuis of café, zolang het maar een plek is waar iedereen zich welkom voelt en de drempel laag is.

Het eerstvolgende openbare fractieberaad houden we op:
Op dinsdag 14 maart om 19:30 uur vergadert de fractie van JessLokaal bij de sporthal / dorpshuis Waarland.

We gaan een uur in gesprek met bewoners, verenigingen en andere belanghebbenden vin Waarland over alles wat er speelt in het dorp. U kunt denken aan bijvoorbeeld Woningbouw, de lokale economie, toerisme, sport, openbare ruimte zoals staat van wegen en stoepen. Maar voel u vrij om andere onderwerpen in brengen. Uiteraard zijn ook andere bewoners van harte welkom. Wil jij je verhaal kwijt, voel jij je niet gehoord in de gemeente, wil je gewoon even een praatje maken of wil je aanschuiven uit interesse? Je bent van harte welkom en we hopen je snel te zien!

Tijdens het tweede uur, vanaf 20:30, bespreken we de raadsvergadering van dinsdag 14 maart en ook daarbij is iedereen van harte welkom om dit met ons te bespreken.

Sportpodium Waarland Sportpodium Waarland