JessLokaal kan aan de slag na informatieve avond in Waarland

Fractie in gesprek met Waarland

Op dinsdag 14 maart vergaderde de fractie van JessLokaal in de kantine van de sportzaal in Waarland. De inwoners en verenigingen waren uitgenodigd om in gesprek te gaan met de fractie over alle zaken die spelen in Waarland. Ondanks de geringe opkomst werden er door de inwoners belangrijke signalen afgegeven over onderwerpen als wegenonderhoud, verkeersveiligheid en woningbouw.

Tijdens het gesprek was wegenonderhoud een groot thema. Uit de verhalen van de inwoners komt duidelijk naar voren dat vooral de fietspaden aan de A.Dekkerweg en de Schaapskuijlweg niet voldoen aan de gewenste kwaliteit.
Ook werden er vagen gesteld over de plantenbakken op de Kerkstraat die volgens de bewoners eerder de veiligheid verminderen dan vergroten. 
Over woningbouw werd er vanuit Bouwend Waarland vooral gewezen op de gewenste ontwikkeling van Adamsland II en Adamsland III.
De fractie van JessLokaal en wethouder Simco Kruijer hebben toegezegd met deze punten aan de slag te gaan en de inwoners te informeren over de voortgang.

Het volgende fractieberaad zal plaatsvinden op dinsdag 2 mei in Callantsoog.

Sporthal Waarland Sporthal Waarland