JessLokaal in Sint Maartensbrug

Jess Lokaal nieuws van 08-10-2023

Wij gaan in gesprek met Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug en Sint Maartenszee

op dinsdag 24 oktober om 19:30 uur in dorpshuis “ Uijtkijk ” te Sint Maartensbrug

Weten wat er speelt en wat de mensen in onze gemeente bezighoudt, dat is voor ons van groot belang. Daarom houden wij onze openbare fractieberaden in de dorpen en wijken van Schagen. Wat betekent dit alles nu? Het wordt de politiek vaak (terecht) verweten dat zij te ver van haar burgers staat. Als lokale, betrokken, politieke partij is dat precies wat wij proberen te vermijden. Daarom vergaderen wij eens in de maand in een buurthuis, café, sportkantine en hopen wij dat inwoners een kop koffie bij ons komen drinken om ons te vertellen wat er leeft en speelt in het dorp. U hoeft geen voorbereiding te treffen. Wij gaan graag met u in gesprek, wat gaat er goed in het dorp, waar wordt u blij van en natuurlijk ook; wat kan er beter?

We gaan een uur in gesprek met bewoners, verenigingen en andere belanghebbenden uit Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug en Sint Maartenszee over alles wat er speelt. Je kunt denken aan bijvoorbeeld woningbouw, de lokale economie, toerisme, sport, openbare ruimte of de staat van de wegen en de stoepen. Maar voel je vrij om andere onderwerpen in brengen. Of wil jij je verhaal kwijt, voel jij je niet gehoord in de gemeente, wil je gewoon even een praatje maken of wil je aanschuiven uit interesse? Je bent van harte welkom en we hopen je te zien!

Tijdens het tweede uur, vanaf 20:30, bespreken we de raadsvergadering van dinsdag 31 oktober en ook dan bent u van harte welkom. 

Sint Maartensbrug Sint Maartensbrug