12 december 19:30 in gesprek met Tuitjenhorn

Fractievoorzitter Lars Dignum zorgt ervoor dat u maximaal een uurtje van uw tijd kwijt bent

12 december gaan we uur lang in gesprek met inwoners uit Tuitjenhorn. Van 19:30 - 20:30 zitten de fractie van JessLokaal in Café de Vriendschap.


We gaan dan graag in gesprek met bewoners, verenigingen, ondernemers en andere belanghebbenden uit Tuitjenhorn en omstreken over alles wat er speelt. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld woningbouw, de lokale economie, toerisme, sport, openbare ruimte en de staat van wegen en stoepen. Maar voel je vrij om andere onderwerpen in te brengen. Wil jij je verhaal kwijt, voel jij je niet gehoord in de gemeente, wil je gewoon even een praatje maken of wil je aanschuiven uit interesse zonder veel te zeggen? Je bent van harte welkom en we hopen je snel te zien!

Vanaf 20.30 uur bespreken we de raadsvergadering van 21 december en ook daarbij ben je van harte welkom om te blijven zitten. Weten wat er speelt en wat de mensen in onze gemeente bezighoudt, dat is voor de raadsleden van JessLokaal van zeer groot belang. Vandaar dat we onze openbare fractieberaden in de dorpen organiseren. 

De Vriendschap, Tuitjenhorn De Vriendschap, Tuitjenhorn